Jubelgudsteneste

Kamilla Kjemphol bar krossen
Kamilla Kjemphol bar krossen

Vigslinga av Knarvik kyrkje 1. søndag i advent var ei mektig oppleving. Kyrkja vart fylt av folk. Mange måtte stå. Alle kjende glede over å ha vore med på noko stort..

– Dette er den første kyrkjeopning eg har vore med på. Det vart ei stor oppleving. Kyrkja inviterer til fornying og for oss menneske, seier prost Geir Sørebø, en av dei mange prestane som tok det i gudstenesta.

– Dette er nærast som julekvelden og 17. mai på same tid. Kyrkja stråler. Folk stråler. Vi har saman bygd ei framtid for bygda. Her skal vi hente gode impulsar, seier Øystein Aamli, formann i Alversund sokneråd.

Middag i Nordhordlandshallen etter gudstenesta

Middagen i Nordhordlandshallen smakte særs godt. Her var mot nok til alle. Alt var organisert på ein klok måte med vertar ved kvart bord. Til og med heimelaga kaker til alle. Og under middagen fekk alle ein stol å sitje på.

Middag nok til alle
Middag nok til alle

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.