Glimt frå Bibelmaraton

Godt og vel hundre lesarar hadde lese dag og natt i nesten fire døgn fram til siste kapittel vart lese under festgudstenesta i ei fullsett Knarvik kyrkje søndag 20. november. Her er nokre glimt frå Bibelmaratonen.

Frå venstre: Geir Sørebø, Eilif Løtveit, Øyvind Oddekalv, Kari E. Bruvik, Kjetil Iden, Astrid Aarhus Byrknes og Maria Fosse Romarheim las kvar sin dag frå skapinga i 1 Mosebok under opninga av Bibelmaraton 16. november.
Frå venstre: Geir Sørebø, Eilif Løtveit, Øyvind Oddekalv, Kari E. Bruvik, Kjetil Iden, Astrid Aarhus Byrknes og Maria Fosse Romarheim las kvar sin dag frå skapinga i 1 Mosebok under opninga av Bibelmaratonen.

Anne Hilde og Arve Reigstad hadde minikonsert under Bibelmaratonen.
Arve Reigstad og Anne Hilde Garnes Reigstad hadde minikonsert under Bibelmaratonen.

Les Bibelen dag og natt (Strilen, abonnement).

Bjarte Leithaug song med eit samansett barnekor frå kyrkjelyden i Knarvik senter lørdagen under Bibelmaraton.
Bjarte Leithaug song med eit samansett barnekor frå kyrkjelyden i Knarvik senter lørdagen under Bibelmaraton.

Bibelmaraton 80 timar i strekk. Sjå omtale i Avisa Nordhordland.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *